Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість порадувала фанатів спокусливим знімком зі свіжої фотосесії, примірявши зухвалий образ. Так, артистка позувала в чорному облягаючому топі, грайливо розстебнувши блискавку і оголивши пишне декольте, а також шкіряний плащ, який недбало скинула з плечей.

Незвичайне для себе вбрання красуня доповнила аксесуарами у вигляді численних каблучок на лівій руці, а також нюдовим макіяжем з акцентом на очах і зачіскою з хвилястим волоссям. Зірка прикривала частину обличчя рукою, загадково дивлячись в кадр і блиснувши стрункою фігурою.

"❣️"

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, засипали компліментами Лорак і її давні друзі, виконавці Філіп Кіркоров і Сергій Лазарєв: "SuperHOT🔥", " яка ж ви красива😍 😍 😍", " який образ! 🔥 🤟 🏼 Красиво!", "ЯКА ШИКАРНА 🔥🖤🖤🖤", "Нереально красива 😍 Така сексуальна 🔥 А цей погляд ❤️ Я закохалася в вас дівчина 🤍 @anilorak", "Красуня😍Крутий образ🔥😎", "Шикарна❤️❤️❤️".