В ООС розповіли історію про Олексія. Хлопцеві всього 20 років, а він вже проміняв спокійне життя на бронежилет і автомат. Все заради нашого з вами спокою.

Таким чином повідомляється, що півтора роки тому він приєднався до лав окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха, і зараз на передовій захищає Україну.

Для нього війна - давно реальність, а не розповіді з книг, або ж телевізора. Олексій навчався в школі Сєвєродонецька, і на власні очі бачив, що ж таке цей «російський» мир насправді.

Пам'ятає цей час невизначеності, обстрілів, постійної напруги, ніби це було вчора. Потім місто було звільнене українськими воїнами.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Після того, як закінчив школу, хлопець працював у лісництві, а пізніше вирішив спробувати себе в якості військового. Старші хлопці поступово вводили в курс справи, і зараз, через час, він відчуває себе на своєму місці.

Що стосується планів на майбутнє, молодий Олексій зараз знаходиться на роздоріжжі, шукає власний шлях у житті.

Хлопець зізнається, що в армії як ніде розумієш, що можна стати профі своєї справи.

"Надалі може піду вчитися на сержанта, або спробую отримати вищу військову освіту. Головне-вірити у власні сили і не боятися перешкод» - говорить він.

Розуміє також, як важливо створити сім'ю, але, на даний момент він зосереджений на професійному розвитку.

Нагадаємо, що командувач ООС терміново звернувся до українців через путінську агресію на Донбасі: "Дата обрана".

Як повідомляв портал Знай.uа, герої не вмирають: у Краматорську вшанували пам'ять загиблого молодого добровольця.

Також Знай.uа писав, що кулеметник Кирило після важкої контузії повернувся в стрій, щоб захищати Батьківщину: "жодного разу не пошкодував".