Відомий ведучий і шоумен Дмитро Шепелєв розповів про важливу подію з життя. Перша перемога сина в змаганні.

Таким чином повідомляється, що Дмитро Шепелєв настільки радий цій події, що написав навіть пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Там телеведучий розповідає, що через якийсь час ця подія вже не буде такою значною, але, перша перемога для хлопчика-завжди велика опора.

Це важливий урок, що не потрібно надалі зупинятися, а продовжувати наполегливо працювати, і вірити в себе. Інакше нічого не вийде.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Все це так і звучить досить банально і трохи пафосно. Тільки при всьому цьому син підніс мені сьогодні важливий урок - він грав впевнено, точно, розумно, просто здорово. Здавалося б, що ще. Проте...він зробив все це з надзвичайною легкістю, за якою я бачив і концентрацію і, звичайно, внутрішнє хвилювання. Без злості. Без соромних емоцій. Тільки посмішка. Це було дуже красиво і дуже гідно" - розповів у своєму новому пості Дмитро Шепелєв.

Пост Дмитра Шепелєва, фото: скріншот
Пост Дмитра Шепелєва, фото: скріншот

Він також зізнається, що маленький Платон дуже чекав на цю перемогу, і безперечно заслужив її, тому батько пишається ним.

Зайнятий перше місце хлопчик в турнірі 10s Червоний м'яч, і на досягнутому зупинятися точно не збирається.

Коментарі під постом Дмитра Шепелєва, фото: скріншот
Коментарі під постом Дмитра Шепелєва, фото: скріншот

Нагадаємо, що Платон Шепелєв народився в шлюбі Дмитра і Жанни Фріске. Незабаром після народження малюка жінка померла через онкологічне захворювання, і хлопчика виховує батько.

Нагадаємо, вдівець Фріске Шепелєв в очікуванні поповнення заінтригував іменами дітей: "Син Рома, а дочка Джина"

Як повідомляв "Знай.ua", колишній Фріске Шепелєв в очікуванні поповнення прикинувся ембріоном: "Я в позі"

"Знай.ua" писав, вдівець Фріске Шепелєв зважився на парні пологи з новою дружиною: "Лежатиму в..."