Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла про те, якою ж буде погода у вівторок, 23 березня. Яких сюрпризів очікувати від погоди.

Таким чином повідомляється, що про все це синоптик розповіла у своєму новому пості в соціальній мережі Facebook.

23 березня-Всесвітній день метеоролога, і в Україні буде волога погода. У більшості областях країни буде пролітати мокрий сніг, і хіба що жителям півдня пощастить більше - там без істотних опадів.

Вітер буде дискомфортний, різкий, часом дуже сильним.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Температура повітря вночі буде від 0 до 5 градусів морозу, а ось вдень в середньому від +1 до +5. У Криму та на Закарпатті тепліше - від 4 до 8 градусів тепла.

У столиці також буде вітряно і прохолодно, періодично з опадами у вигляді мокрого снігу. Вночі краще спати з закритим вікном, так як очікується від 3 до 5 градусів морозу, а вдень не істотно тепліше - від +2 до +4.

Прогноз погоди на 23 березня, фото: Наталка Діденко
Прогноз погоди на 23 березня, фото: Наталка Діденко

Сьогодні ж, 22 березня, у світі відзначають День води, і Наталка Діденко зробила на цьому суттєвий акцент. Скільки води витрачається в порожню, коли ви просто чистите зуби, або просто відволікаєтеся на інші справи. Кран, природно в цей час відкритий.

Потрібно більш серйозно ставитися до цього ресурсу, адже, все має властивість закінчуватися.

Нагадаємо, українцям розповіли, як вчасно розпізнати гайморит і що може допомогти його позбутися на ранніх стадіях.

Як повідомляв портал Знай.uа, весна засушить землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Також портал Знай.uа писав, що вчені назвали 4 причини постійного почуття холоду: від гормонів до судин.