Новий навчальний тиждень в Школі леді почався з залучення учасниць п'ятого сезону реаліті" Від пацанки до панянки " (Новий канал) до прекрасного. Педагоги відправили дівчат в картинну галерею. Але мила Прогулянка серед експонатів Закінчилася жорстким випробуванням.

"В зал вбігли якісь чуваки з масками на обличчі, – розповідає Ірина #Бакуля Бакуліна. - Вони були немов герої бойовика".

Чоловіки виявилися грабіжниками. Вони взяли в заручники всіх відвідувачів картинної галереї. Погрожуючи розправою, злодії наказали "пацанкам" розплутати мотузки, які принесли з собою.

"Подумала, що це відволікаючий маневр, - каже Саша #Зіта Панова. - Як якщо грабіжники кидають собаці палицю ковбаси, а в ній – снодійне. Пес з'їдає ковбасу і засинає. Після цього злодії спокійно чистять будинок. Так було і з мотузками. Цією роботою нас відволікали".

Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Поки одні "пацанки" намагалися розплутати клубок, інших грабіжники по черзі вербували до своїх лав в обмін на владу над своїми суперницями.

"Ми застосували аналог Стендфордського експерименту, - пояснює директор Школи леді на Новому каналі Тетяна Мокріді. - В якому одні учасники починали керувати іншими. Хотіли подивитися, наскільки далеко можуть зайти дівчата, маючи в своїх руках владу. Це той самий випадок, коли стирається межа жорстокості".

Раніше ми повідомляли, зірку "пацанок" затримали з білим порошком: пудрила носик прямо в таксі.

Як повідомляв "Знай.uа", майбутнє "пацанок" під загрозою через пожежу.

Також "Знай.uа" писав, що у "Школі леді" з'явилася пацанка з п'ятим розміром грудей.