Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок в спекотний Єгипет, насолоджуючись блакитною водою, піщаними пляжами і теплим сонечком. Так, артистка виставила кумедний ролик, на якому показала численним прихильницям свій лайфхак для швидкого макіяжу.

Красуня позувала в номері готелю, примірявши лише білосніжну напівпрозору сорочку, доповнивши образ аксесуаром у вигляді тонкого золотого браслета на лівому зап'ясті, вражаючи на початку відео натуральністю без краплі касметики на обличчі. Зірка спочатку висипала всі декоративні засоби з косметички, а після як би впала обличчям на стіл, після чого вже покрасувалася нюдовим мейкапом, посміхаючись на камеру.

"Сервіс Makeup від Лесічки)
Швидко, зручно, якісно!

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Запис в дірект😁💋

P. s. Знімайте відео, відмічайте мене👻"

Фолловери не пройшли повз: "без макіяжу теж красива!", "Я пішла пробувати!!! 😂 Це ж геніально! Леся, де ви раніше були?! 😂😂😂😂", "Я теж так хочу, раз/два і красуня❤️", "А що так можна було?))) 🤣😂🤣😂🤣пішла пробувати 😂😂😂", "А мені ви тут без макіяжа більше подобаєтеся.", "Лесюня ти і без макіяжу красуня❤️".