Відомий український артист і композитор Олександр Пономарьов поділився своїм дитячим фото і розповів про батька, який помер багато років тому.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Більше 20 років Олександр Пономарьов радує українців своєю творчістю. Він досяг успіху не тільки в ролі виконавця і композитора, але і відмінно справляється з веденням соціальних мереж. В Instagram він постійно ділиться з шанувальниками новими знімками і розповідає про подробиці особистого життя.

Цього разу народний артист України представив фанатам архівний знімок, на якому зображені його мати, батько і він у віці 5 місяців. Знімок датований 27 січня 1974 року. Пономарьов зазначив, що сьогодні, 22 березня, у його батька був би День народження, проте він помер в 1997 році.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Сьогодні День Народження у мого Батька, Пономарьова Валерія Олександровича ! Його не стало у 1997 , мені було 24 ! Царство Небесне ...",- написав артист.

Пост Олександра Пономарьова в Instagram / скріншот
Пост Олександра Пономарьова в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники Олександра підтримали артиста і висловили жаль щодо смерті Валерія Пономарьова.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Олександр Пономарьов показав свою маленьку копію: Серцеїд росте.

Як повідомляв портал Знай.uа, голодний Олександр Пономарьов розповів, як правильно постити: "головне...".

Також Знай.uа писав, що Марічка Падалко поділилася солодким спогадом під хіт Пономарьова:"це був мій перший раз".