З колишньою дружиною відомого російського футболіста Андрія Аршавіна Алісою якийсь час тому трапилася трагедія. Адже багатодітна мати серйозно захворіла, що негативно позначилося на її зовнішності.

А зараз вона і зовсім знаходиться на межі життя і смерті. Аліса вперше за довгий час з'явилася на телебаченні, на шоу "Андрій Малахов. Прямий ефір" каналу "Росія 1". Там жінка зізналася, що сліпа любов до екс-чоловіка мало не коштувала їй життя.

Аршавіни, скріншот: Youtube
Аршавіни, скріншот: Youtube

"У моєму житті все розламалося в тріски!", - зазначила 38-річна Аршавіна.

Раніше багатодітна мама приховувала обличчя на фотографіях. Зараз публіка може побачити, що насправді відбувається з її обличчям. Співробітники передачі заздалегідь попереджають прибрати дітей від екранів, так як це видовище не для людей зі слабкими нервами. Ще кілька років тому Аліса Аршавіна виховувала трьох дітей і була квітучою молодою жінкою. Однак все змінилося в гіршу сторону після розлучення.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Аршавіни, скріншот: Youtube
Аршавіни, скріншот: Youtube

У неї діагностували аутоімунне захворювання, яке повільно і болісно руйнує її організм.

"Все почалося з такої різкої центрифуги,що ми не могли вже нічого зупинити. За лічені місяці розвинувся аутоімунний некроз. Я вчасно потрапила на операційний стіл, коли залишалося від двох годин до двох днів. І був би сепсис. Зробили дві операції на голові, на клиноподібній пазусі. Лікарі вирізали все, що можна. До мозку залишалися буквально міліметри. Згадувала тоді історію Юлії Началової-якби їй відрізали ногу, то, можливо, вона залишилася б жива...", - зазначила 38-річна Аліса Аршавіна.

Аршавіна, скріншот: Youtube
Аршавіна, скріншот: Youtube

Нагадаємо, ексдружина Аршавіна показала понівечене хворобою обличчя: "Лікарі вирізали все"

Як повідомляв "Знай.ua", Аршавін виставив на вулицю тяжкохвору колишню дружину і трьох дітей

Знай.ua писав, дружина зірки футболу переборщила з косметикою і пластикою - від цих форм ставати не по собі: "Абсолютна патологія..."