Український рок-музикант, актор, громадський діяч і лідер групи "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 31 тисячі чоловік.

Зараз же він поділився архівними знімками, яким вже близько 20 років. Олег Скрипка зазначив, що ці фотографії є справжньою класикою. На другий з них можна помітити, що у виконавця нафарбовані нігті на руках.

"Ці фото справжня класика. Важко повірити, але цим картам 20 років🔥 😎. Дякую фотографу @andreifedechko за спогади🪗 та ще крутіше те, що @vopli.vidoplyasova вже 35 років ми ⚡ ️ ⚡️⚡ ️ Активно готуємося до святкування Дня народження 26 листопада в Палаці спорту🤘", - написав він у підписі до публікації з двома фото.

Олег Скрипка, скріншот: Instagram
Олег Скрипка, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Нігті не потрібно фарбувати...", "Да...", "Все ніби сьогодні😍", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, брутальний Олег Скрипка переклав Легендарні "Два кольори" англійською. Фронтмен гурту "Vоплі Vідоплясова" Олег Скрипка доніс всьому світу Легендарні рядки культовий пісня на слова Дмитро Павличко "Червоне - то любов, а чорне - то журба".

Як повідомляв "Знай.ua", Олег Скрипка розбурхав українців новим образом: "Схожий на натурала"

Знай.ua писав, Скрипка голяка стрибнув у крижану ополонку: зустрічайте новий шедевр "Воплі Відоплясова"