Відомий український виконавець, актор і продюсер Михайло Хома, більш відомий під псевдонімом Дзідзьо, часто радує мільйонну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу 37-річний артист розмістив у соцмережі зворушливий ролик про благодійну акцію, яка допомагає дітям боротися з онкологією. Так, чай з Дзідзьо і шоколадка з його колегою по шоу "Маска" Олею Поляковою допомогли зібрати 10 мільйонів гривень на допомогу маленьким пацієнтам.

"Дорогі друзі! Нагадую, що завдяки усім вам, хто купував чай зі DZIDZIO та шоколадку з Ольою Поляковою та товари партнерів вдалося зібрати 10 мільйонів гривень на недитячу боротьбу дітей з раком! Ця акція – показала, на що ми здатні разом. За посиланням ви можете подивитися на що пішла кожна копієчка, у яких лікарнях діти отримали вашу допомогу, що саме було закуплено, тут є всі звіти", - написав Михайло Хома.

"Круто 🙌 Дай Бог всім діткам здоров'я!)", "Дякую вам за те, що ви робите і таке велике добре серце ❤️", "Дзі, ти крутий чувак!!!" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, дружина Дзідзьо показала розкішну фігуру на березі океану: знову без чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дзідзьо покаже свій перший раз всій Україні.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська показала, якою була до знайомства з Дзідзьо: "Ну і хто тут жирна?"