Купівля не завжди про обмін грошей на товари і продукти, а й лотерея. Одна жінка в Австралії купила пакет ірисок, в яких знайшла екскременти щурів, а також отруту проти них.

Про дивний інцидент розповідає Yahoo News.

За словами дівчини, вона придбала одну пачку ірисок, всередині якої цукерки були розфасовані у два різні пакети. Відкривши один з пакетів вона з родиною помітила дивне чорне “сміття” у пакеті. Вирішивши, що то послід тварин, дівчина викинула всі іриски в унітаз. Проте на здивування дівчини, вода забарвилася у блакитний колір.

"Я навіть трохи відкусила і не відчула нічого незвичного", - каже австралійка Кайлі Ті.

Розглянувши другий пакет ірисок, родина помітила і там таке дивне “сміття”. Дівчина звернулася у відповідну комісію, яка забрала пакунок на перевірку, яка показала, що в пакеті як екскременти, так і щуряча отрута.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фото Jam Press/Australscope
Фото Jam Press/Australscope

Розпочалося слідство щодо виробника ірисок, партію цукерок було конфісковано з прилавків. З дівчиною і її родиною активно комунікує служба відповідальна за контроль якості продуктів харчування, а компанія-виробник так і не сконтактувалася з родиною.

Раніше повідомляли, харків'янам впарили торт з "сюрпризом" на День закоханих: ледь не повечеряли склом.

Як повідомляв Знай.uа, українцю продали пакет замість булочки зі згущеним молоком: "Над начинкою потрібно попрацювати".

Також Знай.uа писав, що Українці ледь не нагодували дітей солодощами з цвіллю: "Нові бактерії..."