Відомий британський актор Орландо Блум поділився думками про батьківство і розповів про свій ранковий розпорядок.

Нещодавно газета The Sunday Times опублікувала інтерв'ю із зіркою фільму "Пірати Карибського моря", у якому він зізнався, що проводить свій ранок "цілком в стилі Лос-Анджелесу" і починається він з 20 хвилин буддистської декламації.

"Я займаюся буддійською практикою з 16 років, так що це стало частиною мене", - пояснив актор.

Блум також зізнався, що йому подобається "заслуговувати" свій сніданок, що він робить під час прогулянки під пісні Nirvana або Stone Temple Pilots.

"У мене просто є кілька зелених порошків, які я змішую з октановим маслом для мозку, колагеном для волосся і нігтів і невеликою кількістю протеїну", - поділився зірка.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Орландо Блум і Кеті Пері, фото Getty Images
Орландо Блум і Кеті Пері, фото Getty Images

Сніданок у Орландо проходить о дев'ятій годині ранку. Зазвичай він складається з каші, невеликої кількості горіхового молока, кориці, ванільної пасти, фундука, ягід годжі, веганського протеїнового порошку і чашки чаю.

"Я на 90 відсотків харчуюся веганськими продуктами, а хороший шматок м'яса їм не частіше разу на місяць", - зазначив Блум.

Нагадаємо, 27 серпня 2020 року Кеті Перрі та Орландо Блум вперше стали батьками. У зіркових батьків народилася донька, яку вони назвали Дейзі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кеті Перрі "розчавила" весільний туалет Меган Маркл: "Кейт перемогла".

Також портал Знай.uа писав, що красунчик Орландо Блум виявився ідеальним батьком.