У понеділок, 23 березня, стало відомо про те, що депутатка німецького парламенту (Бундестагу) Карін Штренц померла під час авіаперельоту з Куби до Німеччини. Про це пише видання DW.

Чиновниці було всього 53 роки. Її колега Лаут Реберг повідомив, що Штренц знепритомніла під час польоту. Літак був змушений зробити екстрену посадку в ірландському Дубліні, але медики не змогли врятувати жінку.

Карін Штренц, фото Bild
Карін Штренц, фото Bild

Варто уточнити, що парламентарій була членом правлячої партії "Християнсько-Демократичний союз". 16 березня її серед інших депутатів Бундестагу від ХДС викрили в отриманні хабарів від Азербайджану в обмін на лобіювання інтересів Баку.

Зокрема, Штренц обвинуватили у тому, що в 2014-2015 роках вона отримала з Баку через фірму-посередника 22 тисячі євро, після чого проголосувала в ПАРЄ проти вимоги звільнити політичних в'язнів в Азербайджані.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше ми писали про те, що колишній народний депутат Надія Савченко і колишня соратниця Віктора Януковича Ганна Герман у прямому ефірі одного з українських телеканалів спровокували скандал, який продовжив горіти в соціальних мережах.