Молода дружина Віктора Павлика показала, як проводить час на відпочинку, в Єгипті. Катерина Реп'яхова продемонструвала своє незвичайне дозвілля в Instagram-stories.

Таким чином повідомляється, що спочатку вони вирушили до порту, де сіли на корабель, і чекали час, коли він відчалить.

"Нас відразу повели в батискаф, під воду. І ми побачили черепаху і морську корову» - ділиться емоціями вона. Катерина продемонструвала всі свої емоції в той момент яскравим Селфі.

Не забула дівчина показати як це все виглядає. Там є спеціальна кімнатка під водою з великими вікнами і кріслами, де можна посидіти і помилуватися морськими красотами.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Дружина Віктора Павлика зазначила, що рибок досить мало, і побачити їм вдалося зовсім небагато. «По моєму, їх з кожним роком в Червоному морі все менше " - розповідає передплатникам Катерина.

З того, що запам'яталося найбільше - черепаха і морська корова, яких вона продемонструвала у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, що зовсім недавно дівчина пішла в декрет, і щоб не втрачати час даремно, вона вирушила в Єгипет, на відпочинок. Сама Катерина зізнається, що досить складно контролювати все на відстані, але, прекрасно розуміє, що зараз піклуватися про малюка і себе набагато важливіше.

Народжувати їй вже на початку літа, у них з Віктором Павликом буде син, якого вони хочуть назвати Михайлом. Це буде перший їх спільна дитина, і перший в принципі для дівчини.

Нагадаємо, Дружина Віктора Павлика Реп'яхова зважилася на відверте зізнання: страждає вже кілька років. Катерина Репейнікова розповіла про дуже особисте

Як повідомляв портал "Знай.ua", вагітна дружина Віктора Павлика розповіла про делікатну проблему довелося навіть колотися. Катерина Репяхова розповіла, як лікує неприємне захворювання

Також "Знай.ua" писав, що вагітна дружина Віктора Павлика розкрила стать дитини: "Плакала півгодини"