Учасниці головного романтичного проекту" Холостяк-11", які борються за серце бізнесмена Михайла Заливако, згадали свої найяскравіші святкування дня народження.

Дівчатка з дому в лісі влаштували вечірку з нагоди дня народження однієї з учасниць. Свято на час проекту випало у Анни, колишньої дружини екс-радника Володимира Зеленського Андрія Богдана.

"#Холостяк. Уродини. Дівчатка зібралися з нагоди свята ані (@hannastorozhuk ) і вирішили згадати свої найяскравіші дні народження", - сказано в повідомленні.

Своїми спогадами поділилася учасниця, яка професійно займається бігом.

"У мене були змагання і коли ми виходили на старт, мене привітав представник на доріжці. І мені весь стадіон плескав і я ще перша прибігла. І я собі заробила медаль, кубок. Було дуже круто", - каже дівчина.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Інша учасниця зазначила, що комусь прикольно бігти і щоб йому плескали, а їй приємно, щоб їй плескали, коли вона лежить.

Інша дівчина похвалилася перед конкурентками, що свій 21-й день народження вона відсвяткувала на яхті в Італії, куди хлопець запросив її батьків, бабусю з дідусем і навіть подружок.

"Це, звичайно, для мене була така казка", - каже дівчина.

Висловила свою думку і іменинниця в цей день Аня.

"Я думаю, що ось цей Ось день народження для мене точно запам'ятається", - каже іменинниця Аня.

Конкурентка зазначила, що це"скоріше не найкращий день народження, але запам'ятовується".

Раніше ми повідомляли, за серце "Холостяка" Михайла Заливако побореться порноактриса.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Заливако розділив учасницю на першій же зустрічі.

Також "Знай.uа" писав, що учасницю 11 сезону "Холостяка" звинуватили в шахрайстві.