Просто з найбільшого ТРЦ в Україні "Лавина", а саме з магазину "Ашан" прийшли дуже тривожні новини. Так, в мережі з'явилися докази того, що для деяких особистостей робота в силових структурах може бути збоченою реалізацією їх жорстокості. Охоронець супермаркету підняв руку на дуже "гучну" покупчиню.

Про це стало відомо завдяки новій публікації спільноти "Київ Оперативний" в мережі Facebook, а також в Telegram.

"Ким би не була ця дама, але така поведінка співробітника поліції охорони неприпустима. Саме через таких охоронців нормальних правоохоронців називають мусорами. Київ, Ашан на Берковецькій", - повідомляється в публікації.

Охоронець побив українку, скріншот: Telegram
Охоронець побив українку, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

На опублікованих кадрах можна помітити, що охоронець спочатку щось з'ясовує з покупчинею, а потім вирішує просто вихопити у неї телефон і вдарити жінку по обличчю. На такі дії жінка вирішила дати відсіч і сама зробила спробу напасти, проте задумане їй здійснити до кінця не судилося.

Через кілька миттєвостей жінка вже полетіла на підлогу, а все від того, що охоронцеві виявилося замало простих ударів, він вирішив використовувати потужний ляпас, навіть незважаючи на те, що його знімають інші відвідувачі супермаркету, а поруч стоїть ще один охоронець.

Раніше повідомляли, українка поскаржилася на АТБ, касири "плачуть" через дрібниці: "Купують на 3грн".

Як повідомляв Знай.uа, агресивна леді зняла трусики перед касиром: "Ти щасливий?".

Знай.uа писав, охоронці супермаркету влаштували самосуд над українцем із захворюванням психіки: "Умивайся, ч*рт...".