В ООС розповіли про молодого хлопця, якого всього через пару місяців зробили ротним. Домігся успіхів за короткий термін.

Таким чином повідомляється, що Назарій з самого дитинства, скільки себе пам'ятає, мріяв бути військовим. Чому так - сказати дуже складно, адже в родині не було жодного військового.

Хлопець родом з Львівської області. Після дев'ятого класу вступив до військового ліцею імені Героїв Крут. Там він і зрозумів остаточно, що робить правильно. Одразу після ліцею пішов до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Тоді влітку Назарій прибув до бригади і прийняв механізований взвод. Ті якраз вийшли на відновлення з району виконання завдань на Сході.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Командир роти відправився на навчання, і хлопцеві довелося виконувати всі його обов'язки. Робив він це добре, тому, через деякий час йому запропонували стати ротним цього батальйону.

Військовий Назарій, фото: Facebook ООС
Військовий Назарій, фото: Facebook ООС

"Так, було не легко, я практично не знав підлеглих" - зізнається Назарій, коли розповідає про першу свою ротацію на схід. Але йому пощастило, що там відмінний колектив, на який завжди можна покластися.

"Головне моє завдання як командира роти - це виконати бойове завдання, вберегти своїх підлеглих і повним складом повернутися додому", - підсумував Назарій.

Нагадаємо, у зоні ООС накрили "точки" з небезпечним вмістом: обсяги вилученого вражають. Співробітники ДФС вилучили з незаконного обігу велику кількість алкоголю та тютюну

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Донбасі захисники України гідно відповіли ворогові за побратима. На Донбасі під час обстрілу окупантів загинув український військовий

Також "Знай.ua" писав, що військові та бронеавтомобілі оточили щастя на Луганщині: Нацгвардія перевіряє всіх. Військові провели оперативно-профілактичну перевірку