Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила разом з їх з чоловіком Владом Топаловим сином Мішею погостювати в рідну Одесу, адже не бачилася з близькими майже півтора року. Так, артистка вже встигла показати численним шанувальникам і свою красуню-маму Ірину, і прогулянки з Майклом по пляжу, і навіть подружку дитинства, зізнаючись, що подорож в рідні краї викликала у неї найніжніші почуття і безцінні спогади.

Красуня зробила кілька селфі на тлі піску, суцільно всипаного черепашками, а також зізналася, як важливо показувати дитині повагу до своїх батьків (бабусі і дідуся дитини).

"Подорож до Одеси викликала у мене найніжніші почуття. Особливо, коли Майкл розпитував, вказуючи на бабусю:

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

- Мама, а це що твоя Мама? А хто ж твій тато? 👴🏻

- Мій тато - це твій дідусь!) 😆 - довелося зізнатися мені.

А взагалі це велике щастя мати можливість показати онукові любов і повагу мами і тата до своїх батьків (бабусі і дідуся). Адже найчастіше саме ця модель стає базовою і згодом на ній будуються відносини між дітьми та їх батьками.

Якщо ваші батько і мати живі, але відносини ви не підтримуєте, в цих книгах ви напевно знайдете відповіді на свої питання: «Пута материнської любові», «Непрописні істини».

Я знайшла, впевнена, що і у вас вийде, адже кожен гідний любові❤️."

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася