Подорожі на казкове Балі для туристів майже завжди справжнє свято життя. Однак через незнання люди можуть зіткнутися з дуже небезпечними для здоров'я "місцевими жителями".

Так, туристка випадково взяла до рук одну з найотруйніших тварин у світі — синекольчатого восьминога. Дівчина "пригріла" це створіння у себе на долоні заради відео.

Про це стало відомо завдяки публікації дівчини в мережі TikTok.

Публікація @Kaylinmarie21, скріншот: TikTok
Публікація @Kaylinmarie21, скріншот: TikTok

Дівчина з ніком @Kaylinmarie21 розповіла, що посадила на руку маленького восьминога під час подорожі на Балі. Вона дізналася про те, що восьминіг такого забарвлення є отруйним, через деякий час після зйомок відео.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Вона прочитала в інтернеті, що синьокольчаті восьминоги володіють достатньою кількістю отрути, щоб убити людину за кілька хвилин.

Укуси цих восьминогів майже безболісні, тому багато хто не помічає їх, поки не настає задуха, параліч та зупинка серця. Протиотруту від отрути синьокольчатого восьминога досі не знайдено.

Через кілька годин дівчина розплакалася, коли подзвонила своєму батькові і розповіла історію. Її відео з назвою "Їду на Балі і через незнання тримаю в руках одну з найнебезпечніших тварин" зібрало понад 725 тисяч лайків.

Раніше повідомляли, у це важко повірити: загадкова сутність "іншого" світу потрапила на камеру.

Як повідомляв Знай.uа, жінка вирвала сина з кігтів моторошної примари: відеошок.

Знай.uа писав, гола модель показала фітнес без цензури: фото 18+.