Як відомо, на українському телебаченні виходить новий, 11-й сезон популярного шоу, в якому дівчата борються за серце чоловіка. Йдеться про» Холостяка", і фанатів не втомлюються радувати нарізками з випусків.

Таким чином повідомляється, що цього разу на офіційній сторінці телеканалу " СТБ " в соціальній мережі Instagram знову з'явився кумедний ролик, який показав всю суть жіночої дружби.

Як відомо, в ефір вийшло вже три випуски, і з 29 дівчат залишилося тільки 12. З кожною новою серією градус тільки загострюється, а конкуренція між дівчатками зростає.

На новому ролику в Instagram показали ситуацію з минулого випуску. Учасниця Анна Гузєєва після індивідуальної розмови з холостяком повернулася з Розою, і це продовжило перебування її на цьому шоу ще на тиждень.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Природно, що вона була дуже рада, а дівчатка лише сильніше занервували, адже це була церемонія вигону, і хтось із них міг покинути проект.

Друга учасниця не витримала, і сказала фразу, яка описала жіночу дружбу, зокрема, на цьому шоу: «вона така радісна, що аж бісить».

Пост в Instagram, фото: скріншот
Пост в Instagram, фото: скріншот

У коментарях користувачі посміялися над ситуацією. Всі в очікуванні наступних випусків, і в передчутті, кого ж вибере холостяк в результаті.

Раніше ми повідомляли, за серце "Холостяка" Михайла Заливако побореться порноактриса.

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Заливако розділив учасницю на першій же зустрічі.

Також "Знай.ua" писав, що учасницю 11 сезону "Холостяка" звинуватили в шахрайстві.