Відома українська естрадна співачка і акторка, 73-річна Софія Ротару, активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто ділиться різними пубікаціями з особистого і творчого життя з численними шанувальниками.

Нещодавно знаменитість зворушливо привітала свого старшого онука, Анатолія Євдокименка з 27-м днем народження, яке хлопець відзначив 23 березня. Так, артистка виставила кілька стильних знімків онука з його недавньої фотосесії, не шкодуючи теплих слів. До слова, свято Анатолій відзначив у Туреччині.

Зараз хлопець є діджеєм і музичним продюсером. Варто відзначити, що у Софії Ротару є ще й красуня-внучка - 19-річна Софія Євдокименко. Дівчина, як і її брат, пробує себе в музиці, записавши вже кілька пісень, а також вчиться і живе в Нью-Йорку, займається моделінгом.

"День народження мого улюбленого онука - Анатолія!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Толюца, бажаю тобі міцного здоров'я, щастя і везіння!🙏🏼

Люблю ❤️"

Привітали Анатолія і його батько, Руслан Євдокименко, а також мама Світлана.

"Син, з Днем народження!
Дорослий зовсім... 27... 🙈

Пишаюся тобою!
Глибокий, мудрий і до непристойності порядний...

Будь безмірно щасливий, здоровий і нехай все до чого ти прагнеш обов'язково збудеться!
🙏🏼❤️"

Нагадаємо, син Ротару Євдокименко показав бабусину гордість

Як повідомляв портал Знай.ua, Софія Ротару вирішила поділитися фотографіями розкішного будинку

Також Знай.ua писав, син Софії Ротару "присоромив" зіркову маму на очах фанатів.