Стало відомо про те, що лікарі з Москви врятували життя десятимісячної дівчинки. Вони витягли з її голови коліщатко від машинки.

Таким чином повідомляється, що дитина випадково впала, і головою натрапила на гострий штирьок іграшки. Коліщатко від машинки залишилося в голові, і без втручання лікарів тут було не обійтися.

Ренгтген постраждалої дитини, фото: Mash
Ренгтген постраждалої дитини, фото: Mash

Немовля було екстрено доставлено в лікарню імені Сперанського, і подальше життя дівчинки залежало на пряму від фахівців.

Просто взяти і витягнути предмет з голови дитини було неможливо, і категорично заборонено. Зробили спочатку рентген, щоб оцінити серйозність ситуації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рентген постраждалої дитини, фото: Mash
Рентген постраждалої дитини, фото: Mash

Після цього, за допомогою ультразвуку професіонали подивилися, чи не зачепила деталь від іграшки мозок.

Виявилося, що все в порядку, і за допомогою операційних інструментів коліщатко изьяли з голови. Наостанок, щоб переконатися, що не залишилося частин іграшки, ще раз зробили рентген.

На даний момент дівчинка вже вдома, і в черепі залишився лише невеликий отвір, який абсолютно не заважає, і що головне, не загрожує життю.

Нагадаємо, що колекціонер показав, на чому катали українців до допотопних електричок: "Укрзалізниці" Привіт!"

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві іржаві швидкі виявилися мрією колекціонерів - "не рухлядь, а ретро!"

Також, "Знай.ua" писав, тернополянин знайшов "Золоте" хобі на пенсії і заробив півтора мільйона, головне-бажання