Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирішила трохи поностальгувати, виставивши архівний кадр з райських Мальдів, де вони з чоловіком Потапом відпочивали ще на початку 2021 року. Так, артистка згадала, як насолоджувалася білосніжним пісочком, блакитною водою і теплим сонечком, примірявши міні-бікіні ніжно-блакитного кольору, доповнивши образ масивною екзотичною квіткою, вплетеною у волосся.

Зірка покрасувалася перед камерою з келихом шампанського в руках, блиснувши стрункою фігурою, над якою наполегливо працює. Настя побажала кожній дівчині в цьому році зробити таке ж фото серед пальм і гарненько відпочити на пляжі.

"Піднімаю келих за те, щоб кожна дівчинка в цьому році зробила собі таку ж фотку в купальнику на тлі пальм на якомусь красивому пляжі 💙

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ставте 🥂 якщо згодні"

Фолловери не пройшли повз: "або щоб кожен хлопчик в шортиках зміг дозволити привезти свою улюблену дівчинку на красивий пляж😜", " красуня🔥❤️", " 😍 😍 тааак мотиваційне фото з ранку🌺 🌺", " навіщо труси натягувати до ліфчика?".