Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному акаунті шоу "Життя відомих людей" з'явилося коротеньке інтерв'ю від самої Тіни, яка з недавнього часу підкорює соціальну мережу Patreon, де ділиться з шанувальниками закуліссям особистого життя. Наприклад, саме на Patreon зірка провела невелику екскурсію по своєму заміському будинку, показала, що завжди лежить у неї в сумочці і зізналася, чи вміє готувати їжу.

Також українці запідозрили зміни в особистому житті красуні після виходу кліпу на пісню "Скандал", де Кароль постала в абсолютно незвичайному для себе образі. При цьому у виконавиці з'явився новий "друг", якого та завжди бере з собою - маленька плюшева іграшка у вигляді панди. Сама зірка зізнається, що пухнастик має для неї велике значення.

Тіна розповіла і про своє харчування - нещодавно знаменитість відкрила для себе, що ягоди можна солити, а також видала, що обожнює солодке, особливо крем, проте наполегливо стежить за фігурою, а тому їсть десерти вкрай рідко.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще