Як відомо, зараз в Україні запустилося нове шоу під назвою «Маска». Зіркове журі повинні відгадати, хто з їхніх колег ховається під костюмом.

Таким чином повідомляється, що на офіційній сторінці проекту в соціальній мережі Instagram періодично з'являються кадри з майбутніх випусків, тим самим створюючи інтригу.

Цього разу глядачі можливо дізнаються, в кого ж закоханий кумир мільйона жінок-Олег Винник. Персонаж в костюмі запитав у артиста, кого він любить насправді.

У залі повисла тиша, і лише Настя Каменських допомогла сусідові по столу:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Скажи, що всіх жінок в країні, тому що розірвуть нас всі". На цьому моменті ролик перервався.

Що ж відповість Олег Винник на це провокаційне питання належить дізнатися вже в найближчу суботу, 27 березня на телеканалі «Україна».

У коментарях користувачі почали писати свої думки про побачений ролик: "Ну і питання звичайно, на який Винник поки не готовий нікому відповідати". - пише один з них.

Нагадаємо, що в цьому проекті взяли участь 16 найвідоміших людей країни, і крім співаків і співачок на сцені запалюь актори, коміки, спортсмени, ведучі, і більше того, навіть політики. Суть "Маски" - розгадати, хто із зірок ховається під масивними костюмами фантастичних персонажів.

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

Також Даша Астаф'єва показала Селфі і процитувала свого колишнього.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.