Стало відомо про те, що чоловік врятував свого домашнього ему від паводкових вод у Віндзорі. Він був змушений переносити його на руках.

Таким чином повідомляти, що жителі затопленого передмістя Сіднея рятували тварин на своїх човнах. Вони вантажили їх на водний транспорт, і перевозили в більш безпечне місце.

Чоловік несе свого ему після порятунку, фото: ААР
Чоловік несе свого ему після порятунку, фото: ААР

Люди з Клер-Кресент розповіли, що їхня вулиця перетворилася на острів на тлі зростання паводкових вод. Ему опинився на одному з острівців, не маючи можливості повернутися на так званий "материк".

Порятунок ему, фото: 7NEWS
Порятунок ему, фото: 7NEWS

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Два місцеві жителі використовували предмети одягу, щоб зв'язати ему, і посадити його в підсумку в човен. Вони прикрили його обличчя і спробували зв'язати ноги, але, тому вдалося звільнитися.

Порятунок ему, фото: 7NEWS
Порятунок ему, фото: 7NEWS

Ему пошкодив човен, і Пол Замміт був змушений нести свого вихованця в безпечне місце, щоб він не постраждав. Це показано на кадрах, які опубліковані в мережі.

Порятунок ему, фото: 7NEWS
Порятунок ему, фото: 7NEWS

Грант Сідерс і його друг врятували вісім курчат від жахливої долі, при цьому повені піднімалися, і кури не змогли б втекти з клiтки.

Паводки в Австралії, фото: 7News
Паводки в Австралії, фото: 7News

Уряд планує відправити вантажні поїзди, щоб фермери могли легше перевозити свою худобу із затоплених районів.

Тим часом мандрівник з Прикарпаття Мирон Мірецький пересувався по гірському масиву Горгани, де зустрів двох рисей фото яких опублікував на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Також портал Знай писав, що набережну Ужгорода облюбували білосніжні красені - в теплі краї не заманиш.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що над Закарпаттям помітили живий ключ, Птахи зворушливо попрощалися з людьми: "До весни" Перелітні птахи з наближенням холодів поспішають на південь.