Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість порадувала фанатів гучним поверненням в популярну серед зірок шоу-бізнесу соціальну мережу TikTok, яку почала підкорювати ще минулої весни під час локдауну. Так, артистка наживо виконала свій свіжий хіт "Наполовину", позуючи в затишній домашній обстановці.

Красуня приміряла чорне облягаюче плаття, доповнивши жіночний образ ніжним нюдовим макіяжем, а також золотими аксесуарами у вигляді браслета на лівій руці, сережок-кілець і масивного золотого ланцюжка.

Зірка блиснула стрункою фігурою, над якою наполегливо працює за допомогою спорту і правильного харчування, а також запропонувала аудиторії записувати свої кавери під її хіт, нібито виконуючи пісню в дуеті з Кароліною.

@anilorak

Мои дорогие, записывайте свои каверы на трек #Наполовину в дуэте со мной❣️ #наполовинумой

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще
♬ Napolovinu - Ани Лорак

"Мої дорогі, записуйте свої кавери на трек #Наполовину в дуеті зі мною ☺ ️"

До слова, Ані вже говорила, що пісня "Наполовину" є для неї особливою. Зірка зізналася, що композиція заснована на її особистій драмі, особливо натякнула на так званий "любовний трикутник", який і став сюжетом кліпу. Лорак сподівається, що композиція допоможе пережити нещасне кохання та інші складні життєві моменти.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.