Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала кумедний ролик, на якому позувала в шовковій блузці-оверсайз кольору фуксії, сидячи на столом і доповнивши образ масивним золотим намистом, а також рожевими прямокутними сонцезахисними окулярами. Зірка доповнила вбрання аксесуарами у вигляді каблучок на правій руці і вечірнім макіяжем з акцентом на очах, спробувавши незвичайний тренд.

@nataliya_mogilevskaya

Крутое лицо😅#рекомендации #рек

♬ оригинальный звук - Иван Курапов

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Наталя взяла участь в челленджі, де за допомогою інструкції потрібно було зробити "крутий" вираз обличчя. Могилевській запропонували спочатку гарненько примружитися, ніби підозрюєш всіх навколо, потім насупити брови, проте куточки внутрішньої частини повинні бути злегка підняті. Після виконавиці запропонували злегка відкрити рот, нібито її "мозку не вистачає кисню" і піджати губи.

"Круте обличчя😅"

@nataliya_mogilevskaya

Сколько процентов у вас на телефоне? У меня 49%🎀#рекомендации #рек

♬ оригинальный звук - Muhammad🦅

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".