Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Так, 24-річна знаменитість позувала в абсолютно несподіваному для себе образі, який за стилем більше схожий на моду далеких нульових.

Артистка приміряла облягаючі блакитні штани, салатовий кардиган на тонких зав'язках і вузькі окуляри, а "фішкою" вбрання стала ще й масивна хутряна панама. Грайливий образ зірка доповнила зачіскою з маленькими кісками, кольоровим намистом з намистинами і макіяжем з яскраво-рожевою помадою на губах. Також Мішель заінтригувала численних шанувальників новинками.

"Кажуть що скоро буде багато новин🤫"

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Вайб нульових 🔥", " знаємо😌і дуууже чекаємо😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍в передчутті!💥 ", "Така шапка це до снігів. Зніміть, будь ласка😂", "Неймовірна😌💎", "Пшшш🔥", "Приголомшливий образ з родзинкою Мішель😍👏🏻🔥", "Бозеее яка гарна😍", "Ну що за краса 😻".

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде - співоча пташка болівійсько-українського походження.