Епатажну Іру Ротар називали неограненним алмазом проекту "Супер Топ-модель по-українськи", який показував Новий канал.

Дівчина невпинно радувала армію шанувальників яскравими і зухвалими фразочками, які моментально йшли в народ і ставали мемами. Але підкорення модельного реаліті Ірині Генріхівні здалося мало-вона зібралася стати учасницею "Пекельної кухні".

"Я дуже люблю готувати. Свою роботу в Польщі починала на посаді офіціанта, потім доросла до молодшого менеджера. А молодший менеджер допомагає як офіціантам, так і на кухні — робить заготовки, допомагає з подачами. У мене добре це виходить, так що я подумала: чому б і ні? - зізналася випускниця модельного реаліті Нового каналу. - Оцінюю свій шанс потрапити в" пекельну кухню " відсотків на 80 - у мене великий потенціал!

Іра Ротар, Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу
Іра Ротар, Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

Дивувати пекельного Шефа Алекса якутова на кастингу Іра зібралася штруделем, борщем або стравою зі свинини. У своїх силах Іра не сумнівається, адже одного разу вона вже була за крок до участі в популярному кулінарному реаліті.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Обожнюю проект "МастерШеф", дивилася всі його сезони і, звичайно ж, намагалася потрапити в нього сама. Одного разу я пройшла всі етапи відбору на реаліті в Дніпрі — Співбесіда і кастинг. Мене вибрали в сотню кращих, але приїхати на зйомки я не змогла — перебувала в той час на навчанні у Варшаві. Цього разу я точно не втрачу свій шанс!"- підсумувала Ротар.

Раніше ми повідомляли, Саша Кугат з ТМПУ розповіла про алкогольну залежність і вільні стосунки.

Як повідомляв "Знай.иа", переможниця СТМПУ Тетяна Брик повністю роздяглася і розповіла про бажання сирників.

Також "Знай.иа" писав, що Костромічова з ТМПУ позбулася головної "родзинки".