Астрологи вважають, що між датою народження і тривалістю життя є певна залежність. Саме тому декому вони радять уважніше ставитися до свого здоров'я.

На думку астрологів, інколи зірки при народженні дитини можуть прихильно пообіцяли немовляті довге щасливе життя. Про це пише "Всеукраїнська асоціація пенсіонерів".

Серед яких знаків зодіаку найбільше довгожителів:

Овен

У представників цього знаку закладені міцна нервова система і твердий характер. В силу емоційної стриманості їм вдається долати труднощі без особливих наслідків для здоров'я. Тому в Овнів є всі передумови до довгого життя без особливих проблем зі здоров'ям. Середній вік - 78-79 років.

Гороскоп, фото pixabay
Гороскоп, фото pixabay

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Телець

Тельці - зодіакальний топ довгожителів, тому що середня тривалість життя жінки-тельця 79,5 років, чоловіка - 81,5. Представники цього знаку міцно стоять на землі. Вони, як правило, дуже практичні люди, тому протягом життя правильно розставляють пріоритети. Слід звертати увагу на артеріальний тиск.

Близнюки

Їх проблема - нудьга, від якої у них розвиваються іпохондрія і психосоматичні хвороби. Зцілитися допоможуть проведений час з веселою компанією, подорожі, будь-які види діяльності. Мають схильність до хвороб легенів. В середньому живуть до 80 років, жінки на 5 років довше.

Рак

Раків найменший збій в організмі може привести до паніки, вони відрізняються недовірливістю і зайвою чутливістю. Їм радять більш спокійно реагувати на нездужання, тим більше що здоров'я у них не найслабше. У Раків є ризик розвитку онкологічного захворювання, варикозу, хвороб шлунково-кишкового тракту, а з віком додаються проблеми із зором. Середній вік чоловіків - 70 років, жінок - 75 років.

Лев

Проживають життя довжиною приблизно в 75 років. Леви приховують нездужання до останнього. Нервова система з роками починає давати збій і можуть з'явитися хвороби серцево-судинної системи, ендокринні та інші захворювання. Ще одне вразливе місце - зір.

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Діва

Кандидат на перемогу в змаганнях довгожителів. Середня тривалість життя жінки - 83 роки, чоловіка - 78 років. З проблем - порушення травлення, невралгії, лор-захворювання.

Терези

Одні представники наділені богатирським здоров'ям і невгамовною енергією, інші, навпаки. Зі спільного - їм не можна допускати переохолодження і їм не підходить вологий клімат. Належну увагу потрібно приділяти імунітету, загартовування і спорту. Жінки в середньому долають 77-річний віковий рубіж, чоловіки - 74-річний.

Скорпіон

У них слабкий імунітет і сильний характер. Доводять себе до останньої стадії і прибувають в важкому стані в стаціонар. Середня тривалість життя - 70 років.

Стрілець

У списку захворювань - остеохондроз, артрит, ревматизм і радикуліт. У старшому віці у чоловіків раптом з'являються проблеми з сечостатевою системою, може розвинутися простатит, жінки страждають високим тиском, варикозним розширенням вен. Середня тривалість життя Стрільців - 76 років.

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Козеріг

Козероги проживають довге і насичене життя - понад 80 років. При цьому можуть хворіти багатьма захворюваннями. Козерогам краще не брати участь в екстремальних видах розваг - високий ризик травми.

Водолій

Водолії сильно залежні від емоцій, у них можуть траплятися поганий настрій, стреси і нервові зриви, але це проходить. Більшість представників знаку задоволені життям, оптимістично налаштовані. Середня тривалість життя - 79 років.

Риби

У дитинстві Риби часто хворіють, але з віком імунітет міцнішає. Проте вони залишаються уразливими перед вірусами, ГРВІ. У цього знака є схильність до багатьох хронічних недуг, а також ризик розвитку у них алергічних реакцій. Середня тривалість життя у Риб - 75 років.

знаки Зодіаку
знаки Зодіаку

Нагадаємо, Павло Глоба попередив про незвичайний гороскоп на 2021 рік: "У мить ока". Астролог розповів про відмінність 2021 року від 2020

Як повідомляв портал "Знай.ua", Мін'юст запропонував українцям безоплатну правову допомогу: не треба навіть виходити з дому. У Міністерстві юстиції України нагадали про можливість отримання безплатної правової допомоги

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський заручився підтримкою Литви, на Україну чекають в ЄС: "Брати і сестри". Володимир Зеленський зустрівся з Президентом Литовської Республіки