Ведучі хардкор-реаліті "У кого більше?", яке показував Новий канал, неодноразово ризикували власним здоров'ям і навіть життям, працюючи в екзотичних країнах.

Прагнення заробити більше і отримати приз, а не покарання, часто переважувало здоровий глузд. Бувало й таке, що робота підкидала неприємні сюрпризи там, де їх ніхто не чекав. більше?"

Ведуча отруїлася аміаком

Під час зйомок проекту у В'єтнамі Анастасія Кошман отруїлася аміаком. Вона працювала на виробництві місцевого рибного соусу. Виявляється, продукт роблять з гнилої риби, тому запах на роботі був жахливим.

"Не знаю, як передати "аромат", але це як риба з брудними шкарпетками і ще чимось тухлим. Просто жесть! - каже ведуча. - Я прибирала резервуар, звідки вигрібала залишки гнилі. Час від часу піднімалася на поверхню, щоб подихати, але це не допомагало. Згодом у мене почала дуже сильно боліти голова і пекти очі. Вийшовши на повітря, зрозуміла, що не можу надихатися. Мені дали води, щоб вмитися, і тоді стало хоч трохи легше. Зізнаюся, що в житті не відчувала такого болю в голові. Працівники на виробництві сказали, що я отруїлася аміаком".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На ведучого напав розлючений буйвол

На зйомках реаліті в Індонезії Макса Узола відправили робити цеглини. Глину для них місять буйволи. Коли Макс спробував залучити тварин до роботи, одне з них напало на ведучого.

"Намагаючись втекти, я стрибнув з пагорба, обдер руку і проколов ступню, – розповідає ведучий. - Найважче було потім продовжувати зйомки. Тому що нога набрякла, і на неї боляче було ступати".

"У кого більше", фото: Новий канал
"У кого більше", фото: Новий канал

Ведуча ледь не заразилася смертельно небезпечною хворобою

Під час подорожі в Мумбаї (Індія) Аліна Мисечко злягла з високою температурою. Під час роботи вона збирала лотоси в індійській річці. Умови-жахливі, адже в цій водоймі і корів купають, і фекалії зливають, і речі перуть, і поруч з ним навіть трупи спалюють. Крім того, що ведуча отримала моральну травму, вона ще й захворіла фізично.

"Я збирала там квіти лотоса і намокла. Піднялася висока температура – - розповідає Аліна. - Вже думала, що серйозно захворіла, і помру. У нас були страховки, тому поїхала в лікарню, де мені виписали ліки. Довелося йти в індійську аптеку, купувати і пити їх ліки. Повернувшись додому, здала всі можливі аналізи. Бог мене милував. Все обійшлося, але було страшно".

Ведучу заарештувала поліція

На зйомках в Індонезії Олю Манько забрали в поліцію. Обійшлося без криміналу, але закон вона порушила. Дівчина вирішила підробити водієм кінного возу. На права в Україні Манько здала вже давно, але керувати таким транспортом потрібно з іншою Ліцензією.

"У кого більше", фото: Новий канал
"У кого більше", фото: Новий канал

"Мене зупинила поліція і запитала, чи є у мене такі права, – каже Оля. - Звичайно, їх не було, адже я не громадянка Індонезії. Домовитися з поліцейськими на місці не вдалося, тому мене забрали до місцевої поліцейської дільниці. Я не знаю, які СІЗО в Україні. Але на Суматрі це невелика кімната без вікон і дверей. Там немає решіток, стіни гіпсокартонні, і вони не дістають до стелі, тому можна встати на стілець і подивитися, що відбувається. Можливо, так і втекти можна. Поліцейські ввічливі, вони класно виконують свої обов'язки. Ми намагалися пояснити, що йдуть зйомки, і ми робимо це, щоб показати традиції і колорит їхньої країни".

Раніше ми повідомляли, Саша Кугат з ТМПУ розповіла про алкогольну залежність і вільні стосунки.

Як повідомляв "Знай.uа", переможниця СТМПУ Тетяна Брик повністю роздяглася і розповіла про бажання сирників.

Також "Знай.uа" писав, що Костромічова з ТМПУ позбулася головної "родзинки".