Майже кожен хоча б раз у своєму житті писав шпаргалки. За лаштунками шоу " де логіка?"(Новий канал) ведуча реаліті" Супер Топ-модель по-українськи " Алла Костромічова розповіла, де вона ховала підказки для іспиту.

"Я завжди писала шпаргалки, - розповідає ведуча. - До речі, навіть мама дозволяла мені робити такі записи. Адже коли їх готувала, то опрацьовувала і запам'ятовувала весь матеріал".

Щоб викладачі не побачили шпаргалки, Алла ретельно їх ховала.

"У мене була щаслива спідниця для іспитів, - з посмішкою каже ведуча. - В її підкладці була кишенька. Ось туди я акуратно складала всі свої замітки. Зізнаюся, дуже рідко використовувала".

Алла Костромічова, фото: прес-служба Нового каналу
Алла Костромічова, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Алла любила складати іспити першою. Коли вона виходила з кабінету, то Одногрупники ставали в чергу за шпаргалками майбутньої ведучої Нового каналу.

"У мене ідеальний почерк, - розповідає телеведуча. - Тому всі замітки були акуратно написані і пронумеровані за екзаменаційними квитками. Будь-хто міг їх брати і використовувати. Я завжди з радістю ділилася шпаргалками. Як нагороду отримувала допомога при здачі лабораторних робіт".

Раніше ми повідомляли, Саша Кугат з ТМПУ розповіла про алкогольну залежність і вільні стосунки.

Як повідомляв "Знай.uа", переможниця СТМПУ Тетяна Брик повністю роздяглася і розповіла про бажання сирників.

Також "Знай.uа" писав, що Костромічова з ТМПУ позбулася головної "родзинки".