У мережі розповіли про нову схему обману від аферистів. За яким сценарієм вони розводять людей цього разу.

Таким чином повідомляється, що жінка з Василькова похилого віку днями попалася на це, і передала зловмисникам величезну суму грошей, при цьому в іноземній валюті.

Суть обману у тому, що вони пропонують допомогу свою, Якщо ваш близька людина потрапила в біду, знаходиться в лікарні, поліції, або просто потрібні гроші.

16-річний аферист, фото: Київ Оперативний
16-річний аферист, фото: Київ Оперативний

Приїжджає спеціально навчений чоловічок і допомагає. Так сталося в і цей раз-бабуся хотіла врятувати свого онука, який нібито потрапив в поліцію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Про те, що її просто обдурили зрозуміла занадто пізно.

У вівторок, 23 березня співробітники карного розшуку встановили і затримали 16-річного хлопця, який вже неодноразово виманював гроші у людей за завданням свого дядька, який відбуває покарання у виправній колонії на окупованій території.

16-річний аферист, фото: Київ Оперативний
16-річний аферист, фото: Київ Оперативний

Частину грошей за наказом арештанта він закидав на банківські рахунки невідомих осіб. У такому юному віці він буде покараний за шахрайство, а повернути гроші ошуканим жертвам вже ніяк не вийде.

Тому, надалі варто бути більш пильним, не бути такими довірливими, і обговорювати ситуації в сім'ї або з друзями. Особливу увагу слід приділити літнім людям, адже на них афера діє найсильніше.

Нагадаємо, раніше Під Києвом спритний "казанова" виніс з дому жінки півкіло золота- " попливла від флюїдів"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Харків'ян тероризують хитрі аферисти:" намалювали " в платіжках шалені борги

Також "Знай.ua" писав, що У Києві на пошті спіймали хитрого афериста-міняв нові айфони на старі " дрова"