Стало відомо про інцидент, який стався в місті Одеса. Жінку не пустили в трамвай, і вона вирішила ускладнити ранок місцевим жителям.

Таким чином повідомляється, що сталася дана ситуація на маршруті третього трамвая. Справа в тому, що в Одесі діють карантинні обмеження «червоної» зони, тому, в салон громадського транспорту можуть заходити пасажири, тільки якщо є сидяче місце - в іншому випадку чекайте наступного.

Черга на трамвай, фото: Курс Одеса
Черга на трамвай, фото: Курс Одеса

Про це розповіли в Telegram-каналі Курс Одеса. Там також надано ролик, який знятий очевидцями на вулиці Паустовського.

Жінку не пустили, всі місця були зайняті, і як виявилося надалі, це її сильно зачепило.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нерви здали, і вона попрямувала до потрібного місця по рейках спереду трамвая з Чернишевського до Стальканату.

Черга на трамвай, фото: Курс Одеса
Черга на трамвай, фото: Курс Одеса

Тим самим, своїми діями вона заблокувала роботу транспорту, і на зупинках почали збиратися люди, у великих кількостях, і не всі в захисних масках.

Черга на трамвай, фото: Курс Одеса
Черга на трамвай, фото: Курс Одеса

Ось такий "добрий" ранок був у одеситів, які запізнилися на роботу через нервову жінку.

Нагадаємо, раніше Хворі кияни штурмують поліклініки, забудьте про соцдистанции: "Медреформа, с*ка!" У Києві відвідувачі поліклініки влаштували величезну чергу в реєстратуру, забувши про соціальну дистанцію.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Хвору коронавірусом стареньку заганяли по кабінетах, задихалася в чергах: "сім кіл пекла" У Житомирі стареньку жінку заганяли до важкого стану по лікарняних кабінетах.

Також "Знай.ua" писав, що Харків'яни " маринуються "в поліклініках, черги з самого ранку:" в Шаріте відправлять?"