Стало відомо про те, що жінка написала вірусний некролог для загиблого "сексуального" чоловіка». Після цього вона стала героєм мережі.

Таким чином повідомляється, що для більшої частини жителів планети, смерть не є приводом для сміху. Це завжди сумно, завжди про сльози, і так далі.

Сім'я загиблого чоловіка, фото: вільне джерело
Сім'я загиблого чоловіка, фото: вільне джерело

Але, жінка з Небраски ламає стереотипи. Вона написала гучний некролог, в якому написала, що її чоловік помер через те, що був занадто сексуальний.

"Ми не на позитиві, але ми думаємо, що причиною смерті була або лейкемія, або, «сексуальність", - написала 39-річна Крістал Саузер, яка себе при цьому назвала "гарячою дружиною, яка курить».

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Сім'я загиблого чоловіка, фото: вільне джерело
Сім'я загиблого чоловіка, фото: вільне джерело

Чоловік жінки помер 26 лютого, йому було 43 роки. Всьому виною рецидив лейкемії, з якою він боровся з 2018 року.

Крістал розповідає, що Еріку не подобалося, коли його називали "мертвим сексуальним", але дружина сміялася, і навіть жартувала з медсестрами, щоб перерахувати цей термін в якості причини офіційної смерті.

Сім'я загиблого чоловіка, фото: вільне джерело
Сім'я загиблого чоловіка, фото: вільне джерело

Жінка розповідає, що написання некролога далося їй легко. "Так легко написати щось подібне, коли ти так любиш. Ми з ним були партнерами. Ми були чарівними" - пишет жінка.

«Ерік любив у цьому порядку: свою гарячу дружину, яка курить, своїх блискучих дітей і сім'ю, своїх численних друзів, Boston Red Sox, Kansas City Chiefs (до того, як стати шанувальником Chiefs, було круто), Huskers, Liverpool Futbol, чай з льодом QT, кросівки Adidas, риболовлю, рюкзак, походи, полювання і будь-старий Chevy, який бачив на дорозі», — написала вона.

Цей некролог, за словами жінки, показав людям, ким був насправді її чоловік. Тим більше, що йому поставили діагноз на початку пандемії, і більшу частину року він провів в ізоляції від інших людей

Нагадаємо, раніше Київський патрульний зробив пропозицію колезі на День закоханих: Погони, кільце і скажена романтика.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Хлопець зробив коханій пропозицію в засніжених Карпатах, романтика зашкалює - " вона сказала так!" На схилах Буковеля хлопець оригінально освідчився у коханні своїй коханій. Романтика на висоті.

Також "Знай.ua" писав, що Снайперша і кулеметник сказали один одному " так " в окопах: неймовірна історія кохання героїв зачарувала Україну.