Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила разом з їх з чоловіком Владом Топаловим сином Мішею погостювати в рідну Одесу, адже не бачилася з близькими майже півтора року. Так, артистка перед від'їздом до Москви встигла поділитися з численними шанувальниками радісною новиною - разом зі старшим братом Кирилом вони подарували мамі Ірині і татові Петру новий автомобіль.

Красуня влаштувала батькам справжній сюрприз, запропонувавши найріднішим людям зав'язати очі і відвезучи до місця, де на них вже чекав подарунок. Зірка зізналася, що дуже пишається і собою, і братом, а також видала, що мріє побудувати і будинок для батьків.

"Моя мрія збулася!

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ми з братом зробили це!!! Я давно хотіла подарувати батькам комфортний автомобіль 🚗, але був ряд причин, за якими ми не могли здійснити це бажання(не буду вдаватися в подробиці, але це стосується здоров'я батьків).

І ось настав той момент, коли у нас вийшло порадувати тата і маму)

любі наші, подорожуйте з комфортом, нехай ця машинка приносить вам тільки задоволення і найяскравіші спогади!)

Розкрию вам секрет: місяць тому тато подзвонив мені і розповів про свій намір купити Смарт, щоб перевозити дайверське обладнання для занурень - це і послужило для мене мотивацією!

Тат, тепер ти зможеш не тільки на дайвінг 🤿 їздити, а й весело подорожувати всією нашою великою Одеською сім'єю! Люблю вас дуже!!!❤️

Чесно, бра, я пишаюся тобою і собою! Ми - сила!

Сподіваюся, не за горами будинок 🏠 для любих батьків! 2021, спасибі тобі за такі круті можливості!

Дякую сім'ї за підтримку 🙏 🏻 "

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася