Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив романтичне спільне селфі з красунею-дружиною Лілією, відправившись на прогулянку по пляжу Київського моря.

Так, артист і його кохана гарненько утеплилися і запаслися теплим чаєм, а сам Влад зізнався, що якраз завдяки Лілії став помічати красу навколо, наприклад, незабутні заходи сонця. Варто відзначити, що буквально місяць тому сім'я шоумена повернулася з Майямі, де проводила теплі зимові канікули, а тому у Ями була можливість навіть порівняти заходи сонця біля води.

"Я людина досить приземлена, звик думати, прораховувати кроки і кудись бігти.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У танцювальному залі, звичайно, все по-іншому, але в звичайному житті частіше думаю про щось явне і конкретне.

І тільки завдяки коханій @liliya_yama навчився помічати красу навколо, наприклад, заходи сонця. Після недавнього "майамського" вчора ми випробували, наш, рідний - весняний і зі снігом.

Кайф!"

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.