Біолог розповіла про те, як зняти вроки або тi самi "пороблено". Що робити в такому випадку, і як наука пояснює ці терміни.

Таким чином повідомляється, що люди суперечливі і ірраціональні, але прагнуть пояснити світ навколо. Саме тому фахівці вирішили поглянути на тему «зурочення» з боку медицини. Все для того, щоб зробити життя зрозуміліше, хоч і трохи менш магічним.

лікарі / скріншот з відео
лікарі / скріншот з відео

Люди звикли говорити про те, що якщо відбувається щось погане без видимих підстав, то це точно зурочення.

Якщо мислити більш реалістично, то можна здогадатися, що у всього є своя причина, і життя шкереберть просто так піти не може.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Діти / фото : Zhaj.ua
Діти / фото : Zhaj.ua

Ось наприклад, у підлітків і людей старшого віку терморегуляція працює добре, і вони розуміють сигнали, коли перегріваються на сонці. А ось маленькі дітки вразливі, і після дня проведеного на вулиці під палючим сонцем, можуть почати істерити під вечір.

Люди забобонні подумають, що на дитину просто подивилося багато незнайомих людей, і зуврочили. Але, найімовірніше, як розповідає фахівець, всьому виною спека.

Дитина, скріншот: Youtube
Дитина, скріншот: Youtube

Синдром раптової дитячої смерті також пов'язували з вроками. Раніше говорили, що батьки занадто раділи дитинці, не приховували свого щастя, і малюк помер. Навіть зараз багато хто боїться показувати обличчя дитини, поки він не подорослішає, так як бояться поглядів чужих людей, а на зап'ясті прив'язують червону ниточку.

Як би це не було сумно усвідомлювати, але шпилька, або ж червона ниточка не допоможуть проти мутацій.

В кінці біолог Дар'я Озерна підсумувала, що на її думку заздрість існує, але пристріту все ж немає.

Раніше ми повідомляли, предстоятель УПЦ розповів, чому церква не змінюється тисячі років.

Як повідомляв "Знай.ua", найсильніша молитва за здоров'я дітей до учня Ісуса Христа Святого Шарбеля.

Також "Знай.uа" писав, що Ісус Христос з райських гілок з'явився тим, хто кликав його цілу вічність - вимови "Амінь" і чекай благодаті.