Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок в спекотний Єгипет, насолоджуючись блакитною водою, піщаними пляжами і теплим сонечком. Так, артистка виставила серію спокусливих кадрів, примірявши лише ніжно-рожеве міні-бікіні, чорну накидку з принтом яскравих драконів і солом'яну панаму.

Красуня доповнила образ нюдовим макіяжем з теракотовою помадою на губах і аксесуаром у вигляді намиста з перлинками, блиснувши струнким тілом і довгими ногами. Зірка зізналася, що йде на пляж, тому що більше не може ховати від світу таку красу, пожартувавши, що це вона про капелюшок.

"Іду на пляж, бо не можна ховати таку красу.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Це я про капелюх😂"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися, Одні залишилися в захваті,інші помітили на знімках сліди ретуші: "Перефотошопилася😂", "Капєц 💔", "Мої очі засліпила твоя краса Леся😍", "Леся , ви дуже красива жінка ❤️", "Багіня👏👏🔥🔥🔥😍", "Фотошоп рулить👏", "Останнє, на що дивишся на цьому фото, так це на капелюх 😂", "Дуже покращала 😍😍😍".