Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості _fantina з'явилося коротеньке зворушливе відео, на якому Тіна спілкувалася зі своїм сином Веніаміном по відеозв'язку. Так, артистка з недавнього часу підкорює соціальну мережу Patreon, де ділиться з шанувальниками закуліссям особистого життя і навіть проводила екскурсію по власному заміському будинку.

Красуня сиділа на столі в затишній домашній обстановці, примірявши худі сірого кольору і зібравши назад довге волосся. Зірка насолоджувалася мандаринкою, слухаючи, як Веніамін вчиться грати на фортепіано, вибравши хіт Abba "Money". Варто відзначити, що 12-річний син Тіни Кароль вже кілька років навчається у Великобританії, а із зірковою мамою бачиться на канікулах.

"Новий Patreon. Тіна і Веня ❤"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "хочеться побажати бути ближче один одному. Ви перш за все мама, а хвилини щастя йдуть непомітно. Ніякі гроші і ніяка популярність Веніаміну не замінять обійми мами. Діти в такому віці живуть з мамою. 😊 ", "Талановитий як Мама...", "Англійська Тіни😍 🤤".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату