Стало відомо про те, що в Підмосков'ї виявили двох дівчаток-Мауглі. Вони жили разом з 19-ма кішками.

Таким чином повідомляється, що співробітники правоохоронних органів випадково виявили дітей на ім'я Даце і Мишану в Талдомі. Вони гналися за підозрілим хлопцем, і були ошелешені тим, що вони виявили.

Поліцейські зайшли слідом за хлопцем в приватний будинок, і там побачили двох недогодованих, дуже брудних дівчаток - їм 6 і 11 років.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Затриманий хлопець розповів, що їхня мати називає себе Алпрікою, на її сторінці в соціальних мережах присутні неонацистські гасла і фотографії з характерними римськими привітаннями.

Молодшенька, шестирічна Даце відгукувалася як кішечка на "киць-киць", повзала на четвереньках і зовсім не розмовляла.

Їх відправили до медиків, яким не відразу вдалося визначити їх вік, так як обидві були сильно виснажені. Старша навіть не змогла згадати, коли останній раз була на заняттях у школі.

Мати кинула виснажену дитину, фото: Mash
Мати кинула виснажену дитину, фото: Mash

На даний момент обидві дівчинки знаходяться в лікарні під наглядом лікарів. Їх життю нічого не загрожує.

У мережі опублікували ролик, на якому показані всі умови життя, які є непридатними.

Мати діточок розповідає, що молодша дочка залишалася на п'ять днів під наглядом її знайомого, Олександра. Освіти вона не отримала навіть середнього, прописана в Новій Москві.

Співробітники правоохоронних органів відкрили кримінальну справу за невиконання батьківських обов'язків належним чином.

Нагадаємо, що українці розкрили темне минуле підозрюваного у вбивстві 7-річної Маші Борисової: "показував геніталії, душив дітей".

Як повідомляв портал Знай, горе-мати викинула новонароджених двійнят, як сміття:"Думала, не помітять".

Також Знай писав, що у Києві школярка сходила на малювання і викинулася з 18-го поверху.