З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дуже дивні події, прийшли тривожні новини. Так, в Дагестані в школі №10 міста Хасавюрта під час уроку вибухнула "навчальна" граната. За інформацією журналістів, в результаті події постраждала одна людина.

Про це стало відомо завдяки повідомленню журналіста місцевого видання "АиФ", який посилається на інформацію одного зі співробітників правоохоронних органів.

Граната, фото: АіФ
Граната, фото: АіФ

Так, відомо, що нещасний випадок стався у вівторок, 23 березня, просто на уроці ОБЖ під час розбору навчальної гранати РГД-5. Вибухом запалу 36-річному вчителю відірвало чотири пальці на руці. Чоловіка госпіталізували до центральної міської лікарні.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За інформацією "АиФ Дагестан", в даний момент слідчі досі з'ясовують, як в навчальній гранаті виявився бойовий запал. І як під час уроку вчитель не помітив ймовірної "підміни".

Варто також нагадати нашим читачам, що лікарям не вдалося врятувати матір двох дітей, яка постраждала в результаті вибуху гранати у Львівській області. Таким чином повідомляється, що дві малолітні дитини залишилися сиротами в один момент. Через вибух вони втратили матір і батька. Смерть настала в п'ятницю, п'ятого березня. Після величезної кількості операцій, а також інтенсивного лікування, 37-річна жінка, Наталія Здебська померла.

Раніше повідомляли, вибух у квартирі відправив двох чоловіків на той світ, очевидці в паніці: "Граната?".

Як повідомляв Знай.uа, вибух гранати забрав життя молодої львів'янки-осиротіли двоє янголят.

Знай.uа писав, у Києві юна мажорка розмахувала пістолетом посеред вулиці: "Нігті більше, ніж мізки".