Відома київська модель Олена Омович знову поділилася кадрами зі свого життя. Цього разу дівчина показала свій обід, який, до слова, вона приготувала самостійно.

Таким чином повідомляється, що в stories дівчата в соціальній мережі Instagram з'явився ролик свіжих круасанів, Олена Омович їх тільки витягла з духовки.

Stories Олени Омович, фото: скріншот
Stories Олени Омович, фото: скріншот

Крім ласощі на кухонній поверхні можна помітити солодкий, карамельний сироп. Обід явно вдався.

Перед цим київська модель продемонструвала свіжо приготовану каву, яку вона, мабуть, вип'є разом з круасанами.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Stories Олени Омович, фото: скріншот
Stories Олени Омович, фото: скріншот

Олена Омович вирішила мабуть порадувати себе солодким, адже, вона намагається стежити за фігурою.

Популярну київську модель Олену Омович в Інтернеті називають "Українською Кардашьян". Вона відома як б'юті-блогер, що зробила серію пластичних операцій, змінивши форму носа, збільшивши губи, груди і сідниці.

Епатувати публіку виходить на ура, адже, у неї в соціальній мережі Instagram вже більше мільйона фанатів, які з нетерпінням чекають нових постів або stories.

Нагадаємо, українську Кардашьян Омович звинуватили в шахрайстві: "Поверни гроші!"

Як повідомляв портал Знай.ua, Українська Кардашьян Омович знайшла в собі страшну ваду: "куди подівся мій..." Модель опублікувала знімок, зроблений на узбережжі Червоного моря на одному з єгипетських курортів.

Також портал Знай.ua писав, що тонка талія української Кардашьян Омович виявилася фотошопом:"у тебе стіна прогнулася". Олену Омович розкритикували за надмірну худорлявість і зловживання фотошопом.