Як відомо, відома українська артистка Тіна Кароль є тепер і телеведучою однієї розважальної програми на телеканалі 1+1. У мережі показали найвдаліші образи дівчини з "Ліпсінк батла".

Таким чином повідомляється, що на офіційній сторінці телеканалу 1+1 в соціальній мережі Instagram з'явився колаж з фотографій Тіни Кароль. Там продемонстровані ефектні образи артистки, в яких вона з'являлася в ефірі.

Перший образ вийшов одним з найніжніших - сукня з голими плечима весняних квітів підкреслює струнку фігуру дівчини.

На другому і третьому образі Тіна більш зухвала. Там використані шкіряні предмети одягу, і яскравий макіяж.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На четвертому знімку Тіна одяглася в штани рожевого кольору, і темно-фіолетову кофту. При цьому, варто відзначити виріз в зоні декольте, який підкреслює всі достоїнства співачки. Він явно припаде до душі чоловічої частини аудиторії.

Пост про Тіну Кароль, фото: скріншот
Пост про Тіну Кароль, фото: скріншот

Передплатникам запропонували вибрати, в якому образі їм Тіна сподобалася найбільше, і думки фанатів практично зійшлися - вони голосували за зухвалі наряди під номерів 2 і 3.

Коментарі під постом, фото: скіншот
Коментарі під постом, фото: скіншот

Знайшлися і ті, кому образи не припали до душі, адже вона схожа на одяг з магазинів для дорослих: "З яких пір одяг з секс-шопу вважається підходящою на публіці".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю. Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату. Вона виставила кумедне відео, позуючи на передньому сидінні автомобіля, примірявши жіночний наряд і утеплившись в холодні київські деньки.

Також портал "Знай.ua" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль