Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно 50-річна знаменитість вирушила на канікули в сонячний Єгипет. Так, артистка виставила коротеньке відео, прогулюючись вечірньою терасою готелю, примірявши незвичайне вбрання, що складається з чорних шовкових штанів, блискучої туніки-оверсайз, напівпрозорої накидки з золотими вставками, босоніжок на масивній платформі і ніжно-блакитної чалми, прогулюючись під власний свіжий хіт "Не стримуй погляд".

Східний образ зірка доповнила аксесуарами у вигляді масивних сережок і вечірнім макіяжем з акцентом на очах. Ірина згадала, як одного разу їй надійшла пропозиція від шейха - залишитися з ним в його країні, проте через місяць у неї повинен був початися тур по Україні і Білик вирішила відмовитися від залицянь чоловіка.

"Одного разу у мене була пропозиція від шейха, залишитися з ним в його країні, але так як через місяць повинен був початися концертний тур по Україні, я з посмішкою відмовилася від його пропозиції.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Іноді я думаю, може дружиною шейха бути набагато цікавіше, ніж зіркою сцени?

А ви як думаєте, чи правильно я вчинила?"