Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився з численними шанувальниками радісною новиною - виявляється, він стане учасником нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу підкорюватимуть українців своїми пародіями.

Так, артист прийняв челендж під хештегом #lipsyncbattle_challenge, позуючи на сходинках їх з Надею Дорофєєвою заміського будинку, де, до слова, був знятий новий Володимира на пісню "Sasha". Шоумен приміряв стильний образ і світлу перуку, пародіюючи співачку Брітні Спірс, танцюючи під її хіт "Oops! I did it again".

"Ура, новим учасником сенсаційного шоу став @vladimirdantes 🎉

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Співак взяв участь в #ліпсінкбатл_челендж та «заліпсив» Britney Spears - “Oops! I did it again”.

Будеш вболівати за Володимира?
#шоузірковихпародій щосуботи о 20:15 на 1+1."

Фолловери не пройшли повз: "Ось це буде круто 🔥чомусь впевнена)", "а з бородою що робити будемо? Всі, хто залишає бороду в жіночих образах, не сприймаються.", "Ураааа 🔥❤️❤️❤️❤️❤️", "а можна його ведучим?! У нього це шикарно виходить. А ведучу на реабілітацію.".

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.