Відома російська телеведуча, яка нещодавно потрапила в реанімацію, розповіла страхітливу історію з лікарні.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що в понеділок, 22 березня, російська телеведуча потрапила в реанімація. Лікарі забрали її в лікарню під час знімального процесу, оскільки вона відчула себе погано. Вже третій день телеведуча перебуває в реанімаційному відділенні і за цей час з нею сталася моторошна історія.

Як написала Кудрявцева, інцидент стався вночі в реанімаційному блоці. Телеведуча розповіла, що в блоці є 2 скляні двері, які не закриваються: одна веде в коридор, а інша – в сусідній блок. В ту ніч Лера не могла заснути, як раптом почула якийсь шум. Вона підняла голову і побачила чоловіка, який тихо відкрив двері з сусіднього блоку.

"Чоловік не звертаючи на мене увагу тихо відкриває двері і йде човгаючи тапочками до мого ліжка. Я підвелася, сердечко забилося швидше, долоньки вологі. Чоловік підходить до ліжка, зупиняється переді мною з посмішкою на обличчі і абсолютно божевільними очима. Я опускаю погляд і бачу кров на його білій футболці. Кров, яка просочується крізь його футболку", - написала Кудрявцева.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Сторіс Лери Кудрявцевої / скріншот
Сторіс Лери Кудрявцевої / скріншот

Телеведуча дуже злякалася і почала повільно сповзати з ліжка і рухатися в бік дверей. Чоловік пішов за нею. По дорозі вона намагалася знайти хоч якісь колючі предмети для самооборони.

"Закриваю двері (вона скляна без замків) і мужик починає взявшись за ручку її намагатися відкрити, з такою ж посмішкою на обличчі і божевільним поглядом 🙈".

Лера Кудрявцева зазначила, що від страху не могла проговорити і слова, тому "сутичка" між нею і чоловіком відбувалася в повній тиші. Ведуча зазначила,що те, що відбувається нагадало їй про жах.

"Я не пам'ятаю такого страху взагалі, при тому, що привезли мене по ходу через мою і так похитаної психіки. Ноги вата, руки трясуться, в голові кошмари. Уявіть що я думала? Йде чувак мене душити, вбивати, ну або типу того", продовжила розповідь Кудрявцева.

За підсумком, чоловіком виявився пацієнт з сусідньої палати, який зірвав з себе катетер і бродив по відділенню.

Нагадаємо, що Кудрявцева розкрила брудний секрет вдівця Фріске Шепелєва:"Він над Жанкою знущався".

Як повідомляв портал Знай.uа, Лазарєв показав "високі" відносини з колишньою Кудрявцевою: "пішли, Лера, бл*ть!".

Також Знай.uа писав, що "Божевільні баби, бігають з позовами і кайфують": батько "ласкавого травня" злив чорний компромат на коханку Лазарєва.