Ірина Шейк, світова модель і акторка російського походження, розкопала свої архіви і довела, що їй неабияк пощастило з генетикою. Адже, що у 20, що у 35 років модель виглядає неперевершено.

На своїй сторінці в Інстаграмі Ірина Шейк опублікувала фотографію, судячи з опису, зроблену у далекому 2006 році. На камеру ще юна модель позує у білизні. Однак навіть тоді в око впадає впевнений погляд дівчини.

Ірина Шейк, instagram.com/irinashayk
Ірина Шейк, instagram.com/irinashayk

Нагадаємо, у 2011 році Ірина Шейк стала першою російською моделлю, що потрапила на обкладинку Sports Illustrated Swimsuit Edition. У 2016 році Шейк була обличчям бренду Givenchy Jeans та встигла попрацювати з багатьма іншими відомими брендами.

Модель зараз виховує доньку від актора Бредлі Купера, з яким розійшлася у 2019 році. Перед тим Ірина Шейк будувала стосунки з португальським футболістом Криштіану Роналду.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, гаряча Ірина Шейк показала, як коротає карантин вдома – всім би таку ізоляцію. Модель Ірина Шейк показала спекотне домашнє фото в соцмережі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ірину Шейк застукали без фотошопу: екскохану красунчика Роналду вже не впізнати. Ірина Шейк перетворюється на "пишечку"? Папарацці застукали зірку на пляжі

Також "Знай.ua" писав, що Ірина Шейк показала свої ″горішки″ всьому світу: ″Нижня частина вас - чарівна!″. Супермодель Ірина Шейк похвалилась своєю бездоганною "нижньою частиною"