Відома українська телеведуча і викладачка етикету Ольга Фреймут розповіла, як правильно пити в громадських місцях.

Відповідне відео з'явилося на її сторінці в Instagram.

Ольга Фреймут прославилася в Україні завдяки програмі" Ревізор", а також відмінному знанню етикету. Незважаючи на те, що дівчина залишила поки діяльність телеведучої, в соціальних мережах вона продовжує навчати шанувальників правилам поведінки в громадських місцях, а також ділиться подробицями особистого життя.

Цього разу Ольга Фреймут показала відеоролик, на якому постала з келихом з водою в руках. Вона розповіла шанувальникам, як правила етикету диктують нам пити в громадських місцях і не тільки.

"Як правильно пити? Все до останньої краплини? Закидати голову? Ні. Склянка, коли п’ємо, має нахилятися не більше, ніж на 45 градусів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У коментарях шанувальники Фреймут подякували їй за пізнавальний пост, поставили кілька колючих питань, а деякі навіть пустили нешкідливі жарти на цей рахунок.

"Незрівнянно виходить, коли ви показуєте, як не треба. У вас дар робити пародії, мені здається", "Коли добре вип'єш, вже буде все одно як це робити", "Під яким кутом правильно пити самогон?",- написали користувачі мережі.

Нагадаємо, що Оля Фреймут зі сталевої леді перетворилася на ніжну кішечку: "віддай серце гідному".

Як повідомляв портал Знай.uа, ніжна Оля Фреймут показала інтим з чоловіком:"неймовірно".

Також Знай.uа писав, що засмучена Ольга Фреймут поскаржилася на чоловіків:"терпимо століттями".